Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Transmite live din mormânt! Un irlandez a fost îngropat de viu pentru o cauză nobilă

Friday, 03 March 2017, 16:24 Sursă: REALITATEA.NET

John Edwards (62) a luat decizia de a se îngropa de viu într-un cavou din cimitirul Willowfield Parish Church din Belfast ca parte a proiectului Walking Free, prin care dorește să acorde sprijin celor care au probleme cu drogurile sau tendințe suicidare.

„Prin demersul meu intenționez să solidarizez lumea, să interacționez cu ei și să le ofer ajutorul, sprijinul și îndemnurile mele de dincolo de mormânt. Sunt un creștin devotat, dar oricine este binevenit. Nu este o demonstrație de supraviețuire. Am intenționat să atrag atenția asupra cauzei.”

Irlandezul oferă consiliere telefonică și prin Skype tuturor celor cu probleme de acest fel, iar un canal de live streaming transmite imagini cu el în fiecare moment. Mormântul a fost special amenajat pentru a permite pătrunderea aerului printr-un tub de aerisire și are acces la wi fi pentru a putea șine legătura cu cei de afară.

Edwards a fost impresionat de reacțiile din partea apropiaților, dar și a necunoscuților, lucru care îl ajută să treacă peste orele de izolare.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL