Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Traian Băsescu, după moartea lui Bogdan Niculescu Duvăz: „A plecat fără să spună toate cele ce erau de spus de Revoluție, mineriade”

Sunday, 17 November 2019, 13:15 Sursă: Realitatea.NET

„Suflet de stânga, însă, în mod categoric. El a plecat cu Petre Roman la ruperea FSN-ului, la formarea PD-ului și până la urmă s-a întors la originea politicii sale, în PSD. E o pierdere pentru politica românească, dar dincolo de a fi o pierdere pentru politica românească, e un politician care a plecat fără să spună toate cele ce erau de spus de Revoluție, mineriade. A fost un participant direct la toate evenimentele și probabil unul dintre cei mai importanți catalizatori ai tranziției de la Constituția comunistă la Constituția de astăzi”, a afirmat Traian Băsescu.

Acesta a mai menționat că Duvăz ”este parte din nucleul care a preluat Revoluția și a dus-o până la intrarea în istoria constituțională postdecembristă”.

„Bogdan Niculescu Duvăz este parte din nucleul care a preluat Revoluția și a dus-o până la intrarea în istoria constituțională postdecembristă. (...) E parte a transfomării României, Bogdan Niculescu Duvăz și este un om care public a fost mult mai puțin așezat la locul lui decât alții care au făcut mai puțin pentru trecerea la democrație. A fost și oarecum modest, zic eu, Bogdan Niculescu Duvăz”, a spus Băsescu.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL