Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragic. Un bărbat a murit, sfâşiat de câini, în Râmnicu Vâlcea

Monday, 29 February 2016, 20:07 Sursă: REALITATEA.NET

În seara zilei de 27 februarie, Nelu Drăgănescu, un bărbat de 67 de ani, a fost găsit mort pe un câmp din Copăcelu, trupul său neînsufleţit zăcând într-o baltă de sânge. Din câte se pare, omul a fost dat dispărut de familia sa încă din dimineaţa zilei de sâmbătă, rudele sale căutându-l disperate şi apelând la poliţie.

Din păcate însă, nu l-au mai găsit în viaţă, pentru că fusese sfâşiat de o haită de câini. Conform martorilor, Nelu Drăgănescu ar fi încercat să treacă un gard, rămânând prins în plasa de sârmă. Nu a reuşit să iasă şi să se apere, căci zeci de câini au sărit pe el, l-au pus la pământ, muşcându-l în numeroase locuri.

Criminaliştii care au ajuns la faţa locului au găsit bucăţi din hainele bărbatului împrăştiate pe zeci de metri, iar o porţiune mare din iarba uscată era pătată cu sânge, semn că bărbatul s-a zbătut să scape din colţii animalelor fioroase.

„Din câte am aflat, el a plecat la nişte vecini să vadă un cal. A mers pe câmp, a încercat să treacă un gard, a rămas prins în sârmă, iar acolo a fost prins de haita de câini, care l-a omorât”, a spus un martor din Copăcelu.

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 67 de ani a fost dus la morga Spitalului Judeţean Vâlcea, acolo unde i s-a efectuat necropsia. Conform medicului legist Ioan Neamu, cauza decesului este destul de clară. Moartea bărbatului s-a datorat multiplelor muşcături ale patrupezilor şi hemoragiei externă provocată de acestea.

„Este vorba despre un bărbat de 67 de ani decedat. I s-a efectuat necropsia, constatându-se că prezenta plăgi muşcate consecutive, proveneau de la mai mulţi câni. Acele muşcături au provocat o hemoragie externă, care a dus la moartea bărbatului” – ne-a declarat medicul legist Ioan Neamu.

Oamenii care locuiesc în cartierul Copăcelu sunt pur şi simplu şocaţi de cele întâmplate, mai ales că Nelu Drăgănescu este cea de-a doua victimă a haitelor de câini în ultimele luni. Asta pentru că, la sfârşitul lunii noiembrie, o femeie din Copăcelu a fost omorâtă pe stradă de câini, o mână fiind pur şi simplu smulsă şi dusă la zeci de metri de cadavru.

Sursa: voceavalcii.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL