Tragedie la scăldat. Un copil de 8 ani s-a înecat într-o baltă din Timiș

Tuesday, 11 June 2019, 22:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un copil de opt ani a mers la scăldat cu alți copii și, la un moment dat, nu a mai apărut la suprafața apei, a informat Realitatea de Timis. Scafandri au găsit corpul copilului, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Copilul căutat de forţele ISU Timiş şi Arad după ce a dispărut în apele unei bălţi din comuna Comloşu Mare a fost găsit de scafandri, marţi seara, în stare de inconştienţă şi a fost predat unui echipaj SAJ, care efectuează manevrele de resuscitare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a informat că băiatul, în vârstă de opt ani, a fost găsit la ora 22,17.

UPDATE: La ora 23,15 a fost declarat decesul.

După anunţarea dispariţiei băiatului de către un alt copil, de 11 ani, cu care era la scăldat, au fost alertate şi forţe din alte patru subunităţi şi s-a intervenit la faţa locului cu doi ofiţeri, 22 de subofiţeri, trei autospeciale de serviciu, două autospeciale de intervenţie, o autospecială scafandri de la ISU Arad, un microbuz, cinci bărci, cinci baloane de iluminat şi cinci generatoare de curent.

Copilul plecase la scăldat cu alţi copii şi la un moment dat a dispărut în apă.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL