Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie fără margini - 3 fete minore, găsite intoxicate cu fum în propria locuință. Una a murit, celelalte două, în stare gravă

Tuesday, 27 October 2020, 06:26 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Caz șocant în județul Suceava! Trei fete minore care locuiau singure, au fost găsite de un vecin intoxicate în casă în stare de inconștiență. Una a murit, iar celalalte două sunt în stare gravă la spital. Se pare că radiatorul electric cu care se încălzea familia a căzut pe covor şi a declanşat un incendiu, în timp ce fetele dormeau. 

Cele trei minore de 8, 12 și respectiv 16 ani locuiau la bunici. Sâmbătă seara, însă, au decis să se ducă la casa părinţilor, aflată în apropiere, aceştia fiind plecaţi la muncă în străinătate, spun vecinii familiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs tragedia.

"Personalul de la Ambulanţa Suceava s-a deplasat la faţa locului şi a găsit o fată în vârstă de 16 ani, fără semne vitale şi alte două minore, de 8 si 12 ani, în stare de semi-inconştientă, fiind resuscitate”, au precizat reprezentanţii poliţiei pentru monitorulsv.ro

Fetele au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava
"Au ajuns în comă. Acum sunt intubate şi ventilate mecanic. Prognosticul este rezervat, nu ştim ce leziuni neurologice vor fi în urma hipoxiei prelungite", au spus medicii.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL