Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Topul celor mai cool 5 gadgeturi lansate în 2015

Saturday, 19 December 2015, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui top realizate de Mediafax, anul 2015 se încheie cu gadgeturi inovatoare, care te calmează în situații de stres, îți măsoară ritmul cardiac sau te învață să cânți la instrumente:

1. MOCAheart – 25 de secunde îi ia dispozitivului pentru a-ţi da un diagnostic legat de ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge sau informaţii legate de tensiunea arterială. MOCAheart are o lăţime de doar 7mm şi poate fi sincronizat cu un smartphone, pentru înregistrarea şi monitorizarea datelor despre starea de sănătate a utilizatorului de-a lungul timpului.

2. Trunkster – cel mai bun geamantan inventat până acum. Valiza îţi poate încărca telefonul, se cântăreşte singură şi are un dispozitiv GPS incorporat, pe care îl poţi conecta la smartphone în caz că ţi-au fost rătăcite bagajele. În plus, Trunkster-ul nu are fermoar şi poate fi deschis doar la comandă, prin intermediul unei uşi asemănătoare cu cea a unui garaj.

3. Thync – dispozitivul care se conectează la creierul tău şi te calmează. Gadgetul, realizat de o echipă de cercetători în domeniul neurologiei şi ingineri experţi, este un dispozitiv wireless ce se conectează la creierul tău şi promite să te calmeze cu ajutorul unor unde electrice.

4. Jamstik+SmartGuitar – de ce să nu fie şi o chitară “inteligentă”? În caz că nu ai habar cum să cânţi la chitară, Jamstik+ te va învăţa cum să ajungi un adevărat maestru, cu ajutorul unor lecţii interactive.

5. McCarthy Piano – este timpul pentru lecţia de pian. Dispozitivul inteligent pare a fi o orgă obişnuită la prima vedere, însă doar până în momentul în care o foloseşti. Vei vedea ulterior cum tastele vor fi luminate diferit pentru a învăţa mult mai repede notele şi vei primi feedback audio de fiecare dată când o vei folosi.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL