Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, într-o școală din Ialomița. Detaliile care au șocat

Thursday, 03 October 2019, 18:09 Sursă: REALITATEA TV

Autor: Realitatea.NET

O toaletă de 60 de metri pătrați a costat, în Ialomița, aproximativ cât o locuință, adică 50.000 de euro. În plus, într-unul dintre spațiile grupului sanitar, constructorul a montat closetul pentru bărbați și un vas de toaletă despărțite doar de o chiuvetă. Primarul spune că investiția a meritat, chiar dacă metrul pătrat a costat, din bani publici, peste 800 de euro.

Grupul sanitar care a fost inaugurat odată cu începerea școlii a costat aproape 50.000 de euro, bani care au venit din bugetul Consiliului Județean și cel Local.

De ce a costat atât de mult? Iată ce a răspuns primarul din localitatea Ograda, Lilian Badea, care vede altfel "complexitatea" construcției: "Depinde din ce punct de vedere se vede treaba. Nu e un simplu grup sanitar. El este alipit. El face grup comun cu școala".

În fotografiile postate chiar pe site-ul primăriei Ograda se vede cum s-au montat ferestre foarte mari chiar lângă vasele de toaletă din interior. Asta deși toaleta este la parter.

O altă idee cel puțin originală a fost montarea unui pisoar și a unei toalete în aceeași încăpere, fără niciun perete despărțitor.

Săptămâna aceasta, însuși președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a vizitat toaleta școlară de la Ograda și a lăudat calitatea lucrărilor.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL