Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tinerii nu mai văd filme la TV, ci pe smartphone şi tablete

Friday, 28 March 2014, 12:14 Sursă: REALITATEA.NET

Orice alt display se pare că este mai atrăgător decât un televizor pentru a urmări seriale sau a viziona filme. Nu mai puţin de 56% dintre persoanele intervievate, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani preferă să se uite la orice tip de conţinut video prin intermediul ecranului de la smartphone, notebook sau de la o tabletă.

Până şi consolele de gaming sunt instrumente mai plăcute pentru şedinţe prelungite de vizionare, decât clasicele TV-uri, cu un program bătut în cuie şi din ce în ce mai multe reclame. Dacă ar fi să mai defalcăm o dată valoarea de peste 50 de procente de mai sus, merită  să aveţi în vedere faptul că 32% dintre acei tineri consumă conţinut multimedia prin intermediul computerelor personale, pe când şapte procente dintre participanţii la studiu întreprind aceleaşi activităţi pe tabletele personale.

La polul opus al studiului, vârstnicii cu vârste de peste 67 de ani stau în faţa televizorului, în cea mai mare parte a timpului, într-o proporţie fabuloasă de 92%. Partea interesantă a studiului, din punctul meu de vedere, iese la iveală în cazul celor născuţi înainte de ‘90. Tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, în proporţie de 53 de procente, se bucură în continuare de magia conţinutului de la TV, în formatul clasic. Citeste mai mult playtech.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL