Terifiant! A omorât un bebeluş de 6 luni, după ce l-a confundat cu un păianjen!

Sunday, 18 March 2018, 10:50, Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat este acuzat că a ucis un băieţel, în timp ce micuţul dormea pe pieptul său, după ce l-ar fi confundat - spune el - cu un păianjen. Copilul avea doar 6 luni, când a fost omorât, şi era fiul vitreg al bărbatului.

Adaugă părerea ta

Dwayne Lindsey a fost lăsat să aibă grijă de Chayse, în timp ce mama sa, Michelle Dearing, se dusese la magazin. Totul se întâmpla în iunie 2016. La scurt timp după ce tânăra a ieşit pe uşă, bărbatul a sunat-o. "E ceva neînregulă cu copilul tău. Vino imediat acasă! Îi ţâşneşte sângele pe nas!", i-a strigat acesta, la telefon.

Ajunsă acasă, femeia a dat peste o scenă halucinantă, desprinsă din filmele horror. Din cauza şocului, aceasta a leşinat.

Bărbatul nu a recunoscut niciodată că el l-a omorât pe micuţ. A susţinit, în tot acest timp, că bebeluşul s-a rostogolit de pe pieptul său şi că, în cădere, s-a lovit cu capul de calorifer. Bărbatul îl mişcase cu mâna, după ce s-a speriat, crezând că este un păianjen. Cel puţin asta a declarat în faţa anchetatorilor...

Declaraţia sa a fost contrazisă, însă, de raportul medicilor legişti care au stabilit că decesul nu avea cum să fie un simplu accident.

Mai mult, vecinii cuplului au povestit pentru anchetatori că cei doi s-au certat în seara aceea pe tema morţii bebeluşului. Aceştia au mai spus tinerii urmau să se căsătorească în scurt timp.