Tentativă de jaf armat la o bancă din Capitală: poliţiştii au identificat un posibil suspect. UPDATE

Tuesday, 07 June 2016, 10:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

UPDATE 16:30 Poliţiştii care se ocupă de ancheta ce vizează jaful eşuat de la o bancă din Bucureşti au identificat un posibil suspect în acest caz.

Oamenii legii au ridicat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, în înregistrări apărând şi un bărbat care corespunde semnalmentelor date de angajaţii băncii, informează Realitatea TV.

UPDATE: "Cercetările au fost preluate de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în vederea identificării persoanei. Din declarații reiese că este vorba de un bărbat 1.80 m înălțime, îmbrăcat în haine de culoare închisă și cu fața acoperită. Este folosit și un câine de urmă. Apelul a fost înregistrat la ora 9.23 de minute. În acel moment nu se aflau alte persoană în bancă în afara angajaților. Vom avea o imagine completă a situației după ce angajații vor fi audiați", au declarat reprezentanții Poliției.

Este vorba de o agenție a băncii BRD, aflată pe strada Nerva Traian. Bărbatul care a intrat înarmat în agenție i-a amenințat pe angajați că va folosi pistolul dacă nu îi vor da banii din casierie.

Cu toate acestea, angajații au reușit să acționeze butonul de panică, iar persoana care i-a ameințat s-a speriat în momentul în care au pornit alarmele și a fugit.

Surse judiciare au declarat pentru Realitatea TV că, cel mai probabil, bărbatul avea la el un pistol cu bile.

Activitatea sucursalei este suspendată, iar mai mult echipaje de polițiști și jandarmi s-au deplasat la fața locului. De asemenea, în zonă au fost aduși și câini și sunt ridicate imagini de pe camerele de supraveghere.

Angajații băncii și ai magazinelor din apropiere urmează să fie audiați, în speranța că oamenii legi vor contura o identitate a bărbatului necunoscut.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri