Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

#Teleormanleaks. Un greu din PSD rupe tăcerea: "Un partid merge înainte și fără lider”

Sunday, 04 November 2018, 16:50 Sursă: REALITATEA.NET

Primul lider din PSD care a rupt tăcerea în scandalul Teleormanleaks declan;at de Rise Project este Dumitru Buzatu, preşedintele CJ Vaslui şi liderul PSD Vaslui.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Dumitru Buzatu spune că orice partid, indiferent de lider, are un program și, dacă programul face bine, "indiferent de soarta liderului, partidul are de câștigat".

"Cei de la Rise Project găsesc în fiecare zi, în fiecare noapte sau dimineață câte un geamantan. Sunt circumspect cu aceste tip de știre, nu vreau să cad în plasa manipulării, nu putem rezolva în cadrul CEX astfel de lucruri, de-astea am auzit de 27 de ani de când sunt în politică în fiecare zi.

Întrebat dacă dosarul Teleormanleaks ar putea pune pe Liviu Dragnea într-o situație vulnerabilă în partid, Buzatu a spus că "aceste lucruri și maniera aceasta de a prezenta din partea presei și a Opoziției faptele este o manieră greșită care nu mai interesează pe nimeni în România".

"Am ascultat comentariile anterioare și nu încetez să mă mir cum unii proști tot timpul speră ca vor câștiga din aceste știri senzaționale. Orice partid, indiferent de liderul pe care îl are, are un program și dacă programul face bine, indiferent de soarta liderului, partidul are de câștigat. Nu pot să intru într-o dispută, că ei răspândint tot felul de fake-uri și de prostii, eu nu pot decât să mă rog pentru sănătate lor.", a mai spus Dumitru Buzatu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL