Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce caută planul casei lui Dragnea din Teleorman în "valiza" cu documente Tel Drum

Sunday, 04 November 2018, 11:51 Sursă: REALITATEA.NET

Valiza ar fi conținut peste o mie de hârtii, inclusiv copii de pe documente personale ale familiei Dragnea sau planuri ale unor proprietăți mari din Alexandria și documente personale din familie.

Între aceste documente bine păstrate se află și diploma de bacalaureat a fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, dar și o schiță cu bucătăria de vară a casei lui Dragnea din Alexandria (?). 

Jurnaliștii de la RISE promit că vor publica documentele relevante începând de săptămâna viitoare și atunci vom vedea care sunt legăturile exacte dintre Tel Drum și Liviu Dragnea.

Stelian Tănase după Teleormanleaks: "Suntem în plin thriller. Cine dracu mai crede în coincidențe?"

"Soros va fi de vină pentru că planurile casei lui Dragnea din Alexandria s-au găsit in documentele TelDrum. Și Kovesi. Și Statul paralel. Oricine altcineva, numai Daddy nu. El va fi fost doar victimă, sărăcuțul. Va fi un fost. Este un fost. A fost", spune deputatul USR Cristian Seidler.

Relaţia preşedintelui PSD Liviu Dragnea cu firma Tel Drum face obiectul unui dosar DNA. Procurorii au început urmărirea penală a lui Dragnea sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase, în noiembrie 2017.

Cei de RISE Project spun că valiza cu documente ar fi fost ascunsă tocmai înainte de perchezițiile DNA la Tel Drum din vara anului 2017.

Potrivit surselor Realitatea TV, documentele descoperite într-o gospodărie din Teleorman s-ar fi aflat în posesia lui Florian Coldea și a câtorva apropiați.

Aceleași surse au spus că actele au fost făcute publice pentru că grupul care le deținea nu ar mai fi avut ce să obțină de la Liviu Dragnea.

Astfel, Teleormanleaks aruncă în aer scena politică pentru că, prin predarea publică a documentelor, Coldea și ai lui și-ar fi aranjat o altă "partidă politică" ce va beneficia din prabusirea lui Dragnea, mai spun sursele Realitatea TV.

Dezvăluiri incredibile în cazul Teleormanleaks. Prăbușirea lui Dragnea e aproape


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL