Teatrul Nottara intră în campania de donare de sânge. Donatorii primesc bilete la preţ redus

Wednesday, 04 May 2016, 12:34, Sursă: REALITATEA.NET

Teatrul Nottara se alătură campaniei "Donează sânge! Fii erou!" și acordă bilete cu tarife preferențiale pentru donatorii de sânge până la finalul stagiunii 2015-2016.

"Pentru a le oferi o motivație în plus celor care doresc să facă acest gest salvator de vieți, Teatrul Nottara a ales să se implice prin acordarea de tarife preferențiale pentru donatorii de sânge până la finalul stagiunii 2015-2016. Prin urmare, pe baza carnetului de donator, spectatorii vor plăti cu până la 30% mai puțin decât în mod obișnuit pentru un bilet, cumpărând locurile dorite cu o categorie de preț mai jos", informează un comunicat al instituției de cultură. 

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate de la agenția din bd. Magheru.

Cei care vor dona sânge în cadrul campaniei vor putea câștiga, în plus, una dintre cele zece invitații duble la unul dintre spectacolele Teatrului Nottara, care vor fi oferite prin tragere la sorți la finalul evenimentului.

Campania va avea loc în perioada 9-13 mai în toate centrele membre ale Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) din București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara, Oradea, Târgu-Mureș și Craiova.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: CULTURĂ