Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tânărul care va cânta imnul României la Cotroceni, mesaj pentru Iohannis

Saturday, 20 December 2014, 09:40 Sursă: REALITATEA.NET

Valentin Astănculesei, românul care a cântat imnul României la un pian din Gara Centrală din Amsterdam, în Olanda, și care va cânta și mâine la Cotroceni, a transmis un mesaj președintelui Klaus Iohannis.

„Deşi sunt de meserie programator, iubesc muzica şi pianul. Voi cânta pentru preşedinte, pentru un drum nou, pe care să îl parcurgem cu toţii şi pentru o Românie care să îşi ducă fiii acasă. Mulţumesc, domnule preşedinte”, spune Valentin Astănculesei, românul care a cântat imnul României la un pian din Gara Centrală din Amsterdam, în Olanda, pentru a-şi manifesta bucuria faţă de schimbările politice petrecute în România în 16 noiembrie.

Klaus Iohannis a anunțat pe pagina sa de Facebook, că va primi din partea lui Valentin Astănculesei, tânărul care a cântat în gara centrală din Amsterdam imnul României, un cadou inedit: acesta va cânta la Cotoceni, imnul României.

”Duminică, după învestitură, Valentin Astănculesei îmi oferă cel mai frumos dar de început de mandat: așa cum a făcut-o acum câteva săptămâni, în gara din Amsterdam, va cânta la Cotroceni imnul României. Mandatul meu va începe sub semnul imnului național, ca un simbol al solidarității tuturor românilor și al dorinței noastre de schimbare”, a scris președintele ales pe facebok.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL