Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suspect de coronavirus, pasat de la un spital la altul și lăsat să moară. Cauza decesului

Monday, 06 April 2020, 09:12 Sursă: Realitatea.net

Băiatul avea probleme de sănătate și trebuia operat de urgență, însă nu a fost supus intervenției chirurgicale care i-ar fi putut salva viața, ci a fost plimbat între spitale.

Tânărul a fost răpus în patru zile o pancreatită acută pentru care nu a primit tratament. Este o boală gravă cu şanse de supravieţuire sub 25% şi mult mai slabe în cazul pacienţilor diabetici, aşa cum era acesta.

Rezultatele testului pentru noul coronavirus au venit chiar în ziua decesului și arătau că tânărul nu fusese infectat.

"Polițiștii au fost sesizați pe 2 aprilie, în jurul orei 16:30, de către reprezentanții spitalului din Câmpina cu privire la decesul unui bărbat de 25 de ani internat în respectiva unitate medicală din 31 martie. S-a deschis dosar penel in rem pentru ucidere din culpă. În acest moment, este o anchetă în desfășurare", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Oana Bunghez, purtător de cuvânt IPJ.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-06 12:19:23
Andrei

Da ,de la noi pe cand ? Ca ,astept de cand a inceput paranghelia asta cu coronavirusul ,ma multumesc cu putin macar un senator vreun deputat sau macar sef de consiliu judetean,daca nu avem norocul de ministri.

Alte articole din: ACTUAL