Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sunt frumoase, dar nu te-ai fi gândit că sunt vampiri energetici. Ferește-te de ele!

Wednesday, 17 May 2017, 16:30 Sursă: REALITATEA.NET

Deși sunt frumoase și te atrag, ete bine să le eviți, sau să le plasezi într-un loc al casei în care să nu te afecteze.

Dar care sunt acestea?

Orhideea este deosebit de periculoasa pentru casa in care locuiesc oameni nehotarati, cu vointa slaba. Pentru acestia, orhideea functioneaza ca o pompa, absorbintu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifesta dis-de-dimineata si in timpul noptii.

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multa energie. Astfel, o puteti aseza pe televizor absorbindu-i toata energia negativa.

Chiparosul, desi este un  puternic purificator al aerului, nu este indicat sa-l avem in locuintele noastre (in antichitate era numit arborele mortii).

Tuia, la fel ca si chiparosul este planta vampir. Plasata in camera unde petreceti mai mult timp, va poate pune viata in pericol.

Florileuscate sunt si ele vampiri dar intr-o masura mai redusa decat cele vestejite.

În general, materia moartă atrage întotdeauna forțele necurate.

Este important de reținut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopții absorb oxigen și degajă dioxid de carbon. În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbtia diurna a informatiei negative si purificarea nocturna, prin eliminarea energiei negative.

Fireste, nu toate plantele vampiri intra in categoria celor care trebuie tinute departe de casa. Anumite plante, precum ferigile, ii ajuta pe unii iar altora le pot face rau. Totul depinde de sistemul energetic al fiecarei persoane in parte.

sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL