Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Studiu: Doi din trei angajați români sunt stresați de problemele din perioada pandemiei

Friday, 09 October 2020, 14:18 Sursă: Realitatea Financiara

„Impunerea măsurilor stricte, dar necesare, de prevenire a răspândirii noului coronavirus au reprezentat şi încă sunt un factor major de stres pentru 35% dintre respondenţi, dar mulţi dintre angajaţi au trecut şi prin depresie (14%) sau stări de panică (13%).

Nevoiţi să lucreze de acasă o perioadă mai lungă de timp, mai bine de 42% dintre intervievaţi au perceput sarcinile de serviciu extrem de stresante şi dificile în această perioadă, în timp ce pentru 28% activitatea s-a desfăşurat normal, fără să se fi simţit presaţi sau stresaţi mai mult decât în condiţii obişnuite de lucru”, arată sondajul BestJobs.ro.

Potrivit sursei citate, pentru a-şi păstra o stare mentală bună, 32% dintre respondenţii la sondajul BestJobs spun că s-au odihnit şi s-au relaxat mai mult, 25% au făcut plimbări lungi în aer liber, alţi aproape 17% au făcut diverse activităţi împreună cu cei dragi, în timp ce 12% au făcut efort fizic mare, care i-a ajutat să rămână pozitivi şi să nu se lase cuprinşi de îngrijorare.

TOATE DETALIILE STUDIULUI PE PUTEȚI CITI PE REALITATEA FINANCIARĂ.

Sondajul BestJobs a fost efectuat în perioada 20 septembrie – 1 octombrie 2020, pe un eşantion de 1.263 de utilizatori de internet. BJ este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL