Spune ADIO laringitei în 2 zile! Află cum

Thursday, 20 October 2016, 11:31 Sursă: REALITATEA.NET

Laringita este o afecțiune care apare, de cele mai multe ori, în anotimpurile reci şi însoţeşte o răceală puternică, însă nu trebuie să intri în panică! Acesta se poate trata în doar două zile cu ajutorul unor tratamente naturiste la îndemână.

Adaugă părerea ta

Leac cu gulie și miere

Unul dintre cele mai bune remedii pentru laringită este gulia. Iată ce trebuie să faci: taie o gulie albă în rondele. Apoi, trebuie să ungi rondelele cu miere. Așază-le unele peste altele, pune iar miere pe ele și leagă-le cu o sfoară alimentară curată.

Pune totul într-un bol, adaugă o lingură cu miere și lasă la macerat timp de 12 ore. Din sucul lăsat, consumă zilnic câte 3 lingurițe, înainte de fiecare masă, diluate în 50 de ml de apă. În 48 de ore, laringita va fi doar o urâtă amintire.

Suc de lămâie

Și sucul de lămâie băut imediat ce este făcut te va ajuta să-ți tratezi laringita. Pune 2 lămâi la storcător. Peste zeama rezultată adaugă 100 de ml de apă și o linguriță de miere. Bea-l imediat. Repetă acest procedeu de 3 ori pe zi, timp de 48 de ore. După această perioadă, vei constata că te-ai făcut bine.

Infuzia de sunătoare

Și infuzia de sunătoare este excelentă în laringite. Pune 2 lingurițe de plantă uscată în 250 de ml de apă clocotită. Lasă la infuzat 7-8 minute. Reține că e necesar să bei 3 căni din acest ceai pe zi.

Află mai multe remedii contra laringitei AICI