Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Spectacolul "Lord Of The Dance - Dangerous Games", la Sala Palatului din Capitală

Tuesday, 06 October 2015, 08:50 Sursă: REALITATEA.NET

"Dangerous Games" prezintă o abordare nouă a spectacolului "Lord Of The Dance" din multe puncte de vedere. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din "Lord of the Dance", la care au fost adăugate proiecții holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tridimensionale. Publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care bătălia dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă.

"Am vrut să facem ceva nou și mult mai dezvoltat. Am păstrat câteva dintre numerele celebre ale lui 'Lord Of The Dance'; acestea rămân în show, dar am adăugat noi elemente", a afirmat creatorul spectacolului, Michael Flatley, potrivit unui comunicat al organizatorilor din România, Project Events.

Printre artiștii care vor urca pe scena bucureșteană se numără Tom Cunningham, interpretul rolului Dark Lord, Alice Upcott, Little Spirit sau Nadine Coyle, cântăreața ce joacă rolul zeiței Erin.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL