Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Situație incredibilă în Focșani: Poliția locală a vrut să verifice respectarea carantinei în cazul unui bărbat decedat de COVID

Monday, 09 November 2020, 14:51 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Mărturisirea apare pe pagina de Facebook a fiului acestuia, focșăneanul Vali Dima: ”Nu știe stânga de dreapta?!” Vineri, 6 noiembrie 2020, Poliția Locală Focșani sună direct pe numărul de mobil al tatălui meu, pentru a confirma prezența la domiciliu (carantină DSP). Răspunde mama, care le comunică stupefiată faptul că soțul nu poate vorbi cu ei, pentru că decedase cu mai bine de 48 de ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon”! Evident, nu a primit nici un răspuns la întrebarea „Dar dumneavoastră nu comunicați deloc?”! Mi-am amintit acum, la a 4-a vizită a Poliției Locale din ultimele 6 zile (dar la domiciliul meu), vorba apăsată a unui locțiitor de unitate militară serioasă, care, într-o problemă  minimă de comunicare inter-departamentală, tună răspicat: „Nu știe stânga de dreapta?!”. Dumneavoastră cum apreciați treaba asta?”, a scris, revoltat, focșăneanul.

Nu este pentru prima oară când Poliția Locală Focșani surprinde comunitatea. În urmă cu câțiva ani, un polițist local a amendat un orb pentru că a traversat printr-un loc nepermis.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL