Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sile Cămătaru şi alte peste 30 de persoane, reţinuţi în dosarul de proxenetism

Saturday, 08 November 2014, 09:35 Sursă: REALITATEA.NET

Suspecţii urmează să fie prezentaţi la instanţă, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că, în perioada martie - noiembrie, Sile Cămătaru şi ceilalţi suspecţi ar fi adus prostituate la hoteluri, dar şi în zona cazinourilor, pentru a atrage jucători. Grupul era implicat şi în fapte de cămătărie în cazinouri.

Potrivit surselor citate, Sile Cămătaru era monitorizat de aproximativ o jumătate de an, după ce ofiţeii DIPI au obţinut o informaţie cu privire la faptul că acesta, împreună cu alte peste 30 de persoane, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate în hoteluri de lux.

O parte dintre aceste fete aveau camere închiriate permanent şi figurau în cataloage de prezentare, ce erau prezentate de angajaţi ai hotelurilor clienţilor care se arătau interesaţi de serviciile unei prostituate.

Vineri dimineaţă, un număr de 300 de poliţişti au făcut percheziţii în Capitală, în 24 de locuinţe, dar şi în cele două hoteluri, fiind puse în aplicare 120 de mandate de aducere.

Mai mult pe Mediafax


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL