Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şi-a dus copiii în parc, dar ce a văzut acolo l-a făcut să-i închidă în maşină.Ziua-n amiaza mare...

Monday, 19 December 2016, 11:41 Sursă: REALITATEA.NET

Şi-a luat copiii şi s-au urcat în maşină, aşa cum obişnuiau să facă în fiecare zi, de mai bine de patru ani.

În acea zi, însă, Scotty Denton s-a speriat atât de tare încât i-a fost teamă să coboare din maşină. Nici vorbă să-şi lase copiii să se mai joace acolo...

În acea zi blestemată, parcul era pustiu. Ceva parcă pusese pe fugă copiii care sufocau, alteori, zona. Când s-a uitat spre leagăne, Scotty a văzut cum unul dintre acestea începe să se mişte cu furie! Ce l-a şocat pe bărbat este faptul că în el nu era NIMENI! Ba mai mult, era o zi atât de senină, încât nici vântul nu adia...

Fără să stea prea mult pe gânduri, şi-a scos telefonul şi a filmat câteva imagini pe care le-a transmis apoi LIVE pe o reţea de socializare. "Suntem în faţa parcului, dar copiii mei nu vor să meargă să se joace pentru că... uitaţi-vă la nebunia asta! Totul este real, priviţi! Nu e nimeni în leagăn, dar acesta se mişcă tot mai tare, cu furie! Şi nu, nu adie niciun pic de vânt!", a scris acesta, în dreptul imaginilor.

Leagănul s-a mişcat cu aceeaşi intensitate aproximativ două minute. Odată postat pe reţelele de socializare, filmul a strâns milioane de vizualizări într-o săptămână! Iar comentariile au curs. "Înfiorător! Chiar că e ceva ciudat acolo!", i-au scris internauţii.

Ba chiar au fost oameni care i-au spus că au văzut şi ei acelaşi lucru. Se pare că fenomenul se petrece periodic, dintr-o cauză rămasă încă un mister.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL