Sfântul Vasile. Mesaje de urare de Sf. Vasile

Thursday, 01 January 2015, 08:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

MESAJE de SF VASILE 2015, Urari Sfantul Vasile. LA MULTI ANI, VASILE! Pe 1 ianuarie, românii nu sărbătoresc doar Anul Nou, ci şi pe SFÂNTUL VASILE. Vezi mai jos mai multe MESAJE, URĂRI SMS-uri, care pot fi trimise atât prietenilor, cunoscuţilor cât și rudelor de SFÂNTUL VASILE.

SFÂNTUL VASILE „De fapt în 1 ianuarie cinstim, în ordinea importanţei, tăierea împrejur cea după trup a Domnului, la opt zile după naştere, apoi ziua Sfântului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei şi Anul nou calendaristic, ştiut fiind că Anul nou Bisericesc a început la 1 septembrie", a declarat, pentru MEDIAFAX, părintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhală.

SFÂNTUL VASILE Potrivit părintelui Apeterei, Sfântul Vasile a devenit cel mai bogat între oameni la vârsta de 12 ani, moştenind averea familiei, scrie Vocea Transilvaniei.

SFÂNTUL VASILE  O atenţie deosebită a acordat Sf. Vasile păturii sărace şi celor oprimaţi, iniţiind nenumărate acte de caritate. Este primul ierarh care întemeiază, pe lânga biserici, aziluri şi spitale pentru săraci, leprozerie şi un aşezămâmnt pentru recuperarea prostituatelor.

MESAJE de SFÂNTUL VASILE 2015, Urari SFÂNTUL VASILE LA MULTI ANI, VASILE!

Urari SFÂNTUL VASILE. Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!

Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani, Vasile!

De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

LA MULTI ANI, VASILE!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

MESAJE de SF VASILE 2015, Urari Sfantul Vasile  LA MULTI ANI, VASILE!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Vasile, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!

Sa primesti flori de ziua ta... Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare... La multi ani, Vasilica!

LA MULTI ANI, VASILE!

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ti multa sanatate si realizari frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor traite si cumpana dintre ani sa te gaseasca mai fericit decat ai fost pana acum si sa ramai asa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vietii. La multi ani, Vasile!

Sa stii ce cauti in viata, sa ai norocul de a obtine si de a pastra ceea ce cautai si sa-ti dai seama cand ai gasit... La multi ani, Vasile!

MESAJE de SF VASILE 2015, Urari Sfantul Vasile. LA MULTI ANI, VASILE!

Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani, Vasile!
Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / La multi ani, Vasile!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

LA MULTI ANI, VASILE!

Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

MESAJE de SF VASILE 2015, Urari Sfantul Vasile. LA MULTI ANI, VASILE!

Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

Mai multe...


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL