Serghei Gorbunov, pus în libertate. Basarabeanul, expulzat în Republica Moldova

Tuesday, 19 March 2019, 20:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cetățeanul moldovean, Serghei Gorbunov, cel care a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru o tâlhărie comisă, la Deva, asupra unui om de afaceri din oraș, a fost eliberat condiționat. Basarabeanul a fost preluat de Interpol pentru a fi expulzat în țara sa de origine, Republica Moldova.

Serghei Gorbunov a fost pus în libertate condiționat printr-o decizie a magistraților Judecătoriei Deva. Instanța a admis cererea sa și acesta a părăsit Penitenciarul de la Bârcea Mare, de lângă Deva, unde își ispășea pedeapsa primită. Basarabeanul a solicitat de mai multe ori judecătorilor să fie pus în libertate, cererea sa fiind abia acum admisă.

Tâlhăria pentru care Serghei Gorbunov a fost judecat, comisă asupra unui om de afaceri din Deva, s-a consumat în 8 aprilie 2003. Atunci, cetăţeanul moldovean, împreună cu un alt bărbat, l-ar fi tâlhărit pe omul de afaceri Sorin Dumitreasă, într-o scară de bloc din cartierul devean Dorobanţi. Înarmaţi cu un box pe mână şi cu un levier de fier, Gorbunov şi complicele său ar fi tăbărât peste omul de afaceri lovindu-l şi luându-i borseta în care se afla suma de 65.000 lei, în lei şi valută.

Sursa: realitateadehunedoara.netAdaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri