Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Senatorul USR, Mihai Goțiu, după ce a fost lovit cu pumnul de Mirel Palada: "Mi-au dat lacrimile"

Thursday, 14 September 2017, 08:58 Sursă: REALITATEA.NET

"Din păcate pe pauza publicitară s-a  întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul", a anunțat Nadia Ciurlin, moderatoarea postului.

Totodată, Mihai Goțiu a confirmat, în exclusivitate, la Realitatea Tv, cele întamplate și a spus că va depune plângere la Poliție împotriva lui Palada.

"Aseară, târziu în noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile și sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, până mi s-a descărcat telefonul. Tuturor vă mulțumesc acum și îmi cer scuze că, din motive de timp, nu voi reuși să o fac în mod direct, personal. Vă asigur că voi continua să lupt împotriva abuzurilor de orice fel, inclusiv împotriva huliganismului politic, însă exclusiv prin mijloace legale. La fel cum am făcut-o și ieri, de la pupitrul plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului, îi voi reprezenta atât pe cei care mi-au acordat încrederea, cât și pe cei a căror încredere nu am reușit să o câștig încă", a scris senatorul USR pe contul său de Facebook.

Goţiu, "cu buza spartă de un fost purtător al Guvernului"

Acesta a mai spus că ceea ce l-a durut cu adevărat a fost mărturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Ioan”.

"Dacă m-a durut cu adevărat ceva azi noapte a fost mărturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Ioan”, care m-a consultat, că se gândește serios să plece din România. Cu buza spartă de un fost purtător al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face să se răzgândească. Și nici nu cred că aș fi fost credibil în acel moment. Voi face însă tot ce ține de mine (și sunt convins că același lucru îl vor face și colegii mei din USR) să schimb (și să schimbăm) lucrurile în țara asta. Cu sprijinul colegilor mei și, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reuși. Avalanșa mesajelor de solidaritate mi-a demonstrat că nu suntem deloc puțini! Nu voi ceda în fața niciunei amenințări ori intimidări verbale sau fizice. Nici ”forța” lui Mirela Palada, și nici măcar toată forța reunită a tuturor huliganilor și penalilor din politica românească nu se pot compara cu cea pe care mi-ați transmis-o în lungile ore ale acestei nopți și dimineți. Vă mulțumesc!", a mai scris Goţiu pe Facebook.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL