Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Semnele care arată dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt. Află și tu!

Thursday, 16 November 2017, 21:27 Sursă: REALITATEA.NET

Primul semn este, evident, senzația de fluturi la stomac care persistă. Se spune că atunci când te îndrăgosteşti, mai ales la prima vedere, ai fluturi în stomac, o senzaţie plăcută de emoţie şi sentimente frumoase. Ei bine, acea senzaţie nu ar trebui să dispară cu timpul, ci din contră, să persiste cât mai mult. Dacă partenerul tău îţi trezeşte fiori de fiecare dată când îl întâlneşti şi, pe deasupra, sentimentul e reciproc, înseamnă că povestea voastră va avea un final fericit. Al doilea semn este senzația de deja-vu.

Atunci când îți întâlnești sufletul pereche este ca și cum ai simți că l-ai mai văzut și că îl cunoști de o viață întreagă. De asemenea, dacă ți se întâmplă să ştii exact ce gândeşte partenerul tău, ba chiar să îi termini fraza înainte să îşi găsească el cuvintele, înseamnă că sunteţi predestinaţi pentru a fi împreună.

Conform clickpentrufemei.ro, modul în care vă priviți poate spune mult despre iubirea voastră. O privire caldă poartă cu sine dragostea, un sentiment pur și care nu poate fi egalat. Dacă tu și partenerul tău obișnuiți să vă priviți cu ochi visători și plini de tandrețe, este încă o dovadă clară a faptului că nimeni și nimic nu vă poate fura romantismul.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL