Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şeful Aeroporturilor Otopeni şi Băneasa a fost demis din funcţie

Friday, 01 July 2016, 15:24 Sursă: REALITATEA.NET

În şedinţa Consiliului de Administrație al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti de vineri a fost analizat raportul de activitate pentru primul an de mandat al directorului general.

Consiliul de Administraţie al CNAB a decis rezilierea contractului de mandat şi revocarea din funcţia de director general a domnului Sorinel Ciobanu, după ce a fost constatată nerealizarea planului de investiţii.

Prerogativele de director general vor fi preluate interimar de către unul din membrii Consiliului de Administraţie al CNAB, Cosmin - Cătălin Peşteşan, manager public în cadrul Direcţiei de Transport Aerian la Ministerul Transporturilor. Cosmin – Cătălin Peşteşan are experienţă în domeniul aviaţiei civile, fiind reprezentantul României pe acest domeniu în cadrul organizaţiilor internaţionale: Eurocontrol, ICAO, NATO, Comisia Europeană.

Până în prezent, activitatea sa profesională a inclus elaborarea unor acte normative relevante pentru aviaţia civilă, precum şi reprezentarea Ministerului Transporturilor în cadrul unor întâlniri la nivel internaţional cu organisme din domeniu.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL