Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

E oficial! Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, prins băut la volan, va fi demis!

Friday, 03 January 2020, 16:49 Sursă: Realitatea.NET/Mediafax

Abia numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Valeriu Lupu a fost implicat într-un accident rutier, în Timișoara. 

Când poliţiştii sosiți la fața locului au vrut să îi recolteze probele biologice, Valeriu Lupu a refuzat.

Fiindcă a refuzat să fie testat, i se va întocmi dosar penal.

Polițiștii din Timișoara au deschis, vineri, un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest și să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, după ce provocat un accident.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat de 56 de ani a lovit, vineri, o mașină aflată într-o parcare și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și prelevarea de probe biologice.

„Este vorba despre un bărbat de 56 de ani care a condus un autoturism spre strada Behelei, mergea către domiciliu și la un moment dat a lovit o mașină aflată într-o parcare. Femeia a cărei mașină a fost lovită a sunat la 112, iar polițiștii au sosit la fața locului și au procedat la testarea bărbatului. Acesta a refuzat, a refuzat și prelevarea de probe biologice și i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare de probe biologice", a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Potrivit unor surse judiciare, șoferul care a provocat accidentul este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Aceleași surse spun că femeia care a sunat la 112 și a spus că mașina sa a fost lovită a precizat că șoferul vinovat mirosea a alcool.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL