Se face Selfie 2: cum să te măriţi în trei zile!?

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Au început filmările pentru #Selfie 2: Cum să te măriți în 3 zile", acesta e titlul de lucru. Este sequel-ul unui film cu un succes destul de mare, după standardele publicului de film românesc. "#Selfie", regizat de Cristina Iacob, a avut 102 026 spectatori. Filmul a fost proaspăt recompensat cu premiul publicului la Gala Gopo.

 

Echipa nouă şi acţiunea este anunţată de un comunicat al casei de producţie: "Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin pornesc într-o nouă aventură alături de Alina Chivulescu și Răzvan Vasilescu. Dacă în prima parte fetele organizau o escapadă înainte de BAC, de data aceasta miza este diferită:  Roxi, Yasmine şi Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba vieţile: Care se mărită prima în trei zile?"

Filmările au început luni, 30 martie , vor dura până pe 7 mai și se vor desfășura în 41 de locații din București și  județul Ilfov.
Regia este semnată tot de Cristina Iacob, imaginea filmului este realizată de Barbu Bălășoiu, iar scenariul este semnat de Alex Jecu, Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra.
Bugetul filmului este de 900,000 de euro.

Selfie2: Cum să te măriți în 3 zile (working title) va avea premiera în cinematografele din România în primăvara anului  următor (2016).

credit foto: Adi Marineci


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN