Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Schimbări în conducerea Poliţiei Române! Cine este noul prim adjunct?

Monday, 22 August 2016, 16:26 Sursă: Mediafax

"Prin ordinul ministrului afacerilor interne, cu data de 22 august a.c., chestor de poliţie Jianu Dumitru a fost împuternicit să exercite funcţia de adjunct I al inspectorului general al Poliţiei Române.Cu aceeaşi dată, prin ordinul ministrului afacerilor interne, chestor de poliţie Carmen Ţuicu a fost împuternicită să exercite funcţia de adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei Române(IGPR), citat de MEDIAFAX.

 Potrivit CV-ului postat pe site-ul instituţiei, chestorul Jianu Dumitru ocupa din 2015 funcţia de adjunct al Poliţiei Române, fiind declarat admis prin concurs. Între 2009 şi 2010 a fost director la Direcţia de Ordine Publică, ocupând în trecut şi funcţiile de director al Direcţiei Rutiere, dar şi şef al Brigăzii Rutiere din Capitală. Acesta a terminat Universitatea Bucureşti- Facultatea de Drept şi este absolvent al Şcolii Militare de ofiţeri activi din cadrul M.I.

Chestorul de poliţie Carmen Ţuicu a fost până acum director la Direcţia Buget Contabilitate din cadrul MAI, se arată în CV-ul postat pe site-ul Poliţiei Române. Aceasta a absolvit în 1996 Academia de Studii Economice,Bucureşti, specializarea Finanţe Bănci şi Contabilitate.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL