Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Una dintre adolescentele care au bătut cu bestialitate o fată de 13 ani, reținută 24 de ore

Monday, 07 September 2020, 07:03 Sursă: Realitatea PLUS

Sancțiuniele vin după ce scenele șocante ce surprind momentele în care  o fetiță de 13 ani a fost bătută cu bestialitate de alte patru fete au ajuns pe rețelele de socializare. Filmarea a fost făcută tot de un tânăr. Atenție, urmează detaliii cu un puternic impact emoțional. 

Pe filmare se observă cum victima este umilită de celelalte fete. După ce o întreabă lucruri incomode și apoi, nemulțumite de răspuns, o pun să repete după ele, o fată o lovește puternic peste față. Iar calvarul tinerei continuă, pentru că imediat este trasă puternic de păr și apoi bătută cu picioarele. Totul, în timp ce fetele foloseau un limbaj care nu poate fi reprodus.

Deși, la un moment dat, fata nu se poate ridica, agresoarele continuă să o lovească cu picioarele. Incidentul revoltător s-a petrecut afară, într-un loc mai ferit, cu multă vegetație.

Imagine

După ce imaginile au apărut în spațiul public, poliția s-a autosesizat și le-a identificat pe agresoare. Două dintre minorele bătăușe au ajuns deja la audieri împreună cu părinții lor. Acestea s-au ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL