Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal URIAŞ: unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de televiziune, CONCEDIAT. Ce a făcut

Wednesday, 29 November 2017, 17:41 Sursă: REALITATEA.NET

Savannah Guthrie a făcut anunţul la Today Show. Lauer a fost în prim-plan-ul unuia dintre cele mai profitabile francize de televiziune din ultimele două decenii.

Preşedintele NBC News, Andrew Lack, a spus într-un memo că a fost prima plângere depusă împotriva lui Lauer în toată cariera sa în cadrul reţelei de televiziune. Totuşi, a spus că ”ni s-au prezentat de asemenea dovezi care ne-au făcut să credem că nu este un incident izolat”, scrie Ziarul Financiar.

Reporterii din cadrul New York Times îl investighează pe Lauer de mai multe săptămâni, potrivit unor surse citate de CNN.

Concedierea lui Matt Laur reprezintă înlăturarea uneia dintre cele mai recognoscibile personalităţi din istoria televiziuni, într-un moment când programele de ştiri de dimineaţă sunt din ce în ce mai importante pentru diviziile de ştiri.

Săptămâna trecută, CBS News l-a concediat pe unul dintre principalii prezentatori ai ştirilor de dimineaţă, Charlie Rose, după ce Washington Post a publicat un reportaj despre ani de zile de practici de hărţuire sexuală.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL