Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SCANDAL SEXUAL la un ansamblu folcloric. Instructorul, ACUZAT de patru eleve de HĂRŢUIRE SEXUALĂ

Friday, 12 December 2014, 18:12 Sursă: Mediafax

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, patru tinere cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani au depus plângeri penale pe numele instructorului de dansuri, în acest caz fiind începută cercetarea penală pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Contactat telefonic de corespondentul MEDIAFAX, instructorul de dansuri populare al Ansamblului "Someşul" din Apahida, Ioan Moldovan, a spus că ştie de plângerile penale, dar preferă să nu comenteze.

"Prefer să nu comentez, deocamdată, pe marginea acestui subiect", a spus Ioan Moldovan.

La rândul său, primarul comunei Apahida, Grigore Fati, în subordinea căruia se află Ansamblul "Someşul", spune că a dispus o cercetare administrativă şi l-a suspendat din funcţia de instructor pe Ioan Moldovan.

"Instructorul este acuzat de hărţuire sexuală de patru fete, care sunt înscrise în ansamblu. Părinţii lor au venit la mine şi mi-au spus să iau măsuri împotriva instructorului, că le-a pipăit pe fete, a încercat să le sărute cu forţa, iar astfel de gesturi s-au întâmplat de mai multe ori. Eu le-am spus părinţilor că nu am ce face şi că asta e treaba poliţiei. Printre fete sunt şi minore, au vârste între 16 şi 21 de ani. Ele au depus plângere, iar eu am dispus o cercetare administrativă la ansamblu, apoi am depus, la rândul meu, o plângere la poliţie", a declarat Grigore Fati corespondentului MEDIAFAX.

Primarul a mai spus că până la finalizarea cercetărilor Ioan Moldovan nu mai poate lucra ca instructor de dans.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL