Scandal la Mănăstirea Prislop, după incendiul din această după amiază

Wednesday, 11 May 2016, 21:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un incendiu a cuprins două tarabe din talciocul ocupat de bişniţari, în preajma Mănăstirii Prislop.

Pompierii au stins flăcările, iar la faţa locului au ajuns şi echipajele de Poliţie pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs incendiul.

„Incendiul a izbucnit la o rulotă comercială. Rulota, de aproximativ 10 metri patraţi, în care se pregăteau alimente calde, a ars aproape în întregime, fiind afectate şi alte trei tarabe aflate în imediata apropiere. Pompierii au descoperit în rulotă o butelie, reuşind să o izoleze şi să o răcească înainte de a exploda. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de flacăra deschisă provenită de la maşina de gătit”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu şi nici nu a fost intoxicată cu fum, însă un reporter, care a ajuns la faţa locului a fost ameninţat şi agresat de cei care deţin tarabele. Aceştia au fost revoltaţi că sunt filmaţi, ştiindu-se că unii dintre ei îşi desfăşoară activitatea ilegal. Poliţiştii au încercat să îi tempereze pe agresori, însă cu greu le-au putut ţine piept.

În perioada următoare, biişniţarii din talciocul din zona mănăstirii vor fi strămutaţi, pe durata lucrărilor de modernizare a drumului județean spre așezământul religios.

Sursa: Ziarul Hunedoreanului


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL