Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Scandal cu împușcături în Vâlcea - Un bărbat a fost rănit

Wednesday, 12 August 2020, 06:57 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Omul a fost reclamat la 112 după ce ar fi lovit cu pumnul în zona capului un bărbat care se afla la un magazin din comuna Bunești. Ajunși acolo, la rândul său, oamenii legii au fost atacați cu un cuțit, iar în dreptul lor, bărbatul a aruncat un cocktail molotov. Ca să-l liniștescă pe bărbat, agenții au folosit un spray lacrimogen. Agresorul nu s-a potolit astfel că jandarmul a tras două focuri de avertisment, iar al treilea spre bărbat, care a fost rănit la picior. Acum se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a petrecut totul. 

La data de 11 august a.c., în jurul orelor 18:20, a fost primită prin S.N.U.A.U. 112 o sesizare de la un bărbat care reclama faptul că în timp ce se afla la un magazin de pe raza comunei Bunești a avut un conflict cu un bărbat care se afla sub influența alcoolului, bărbat care l-ar fi agresat fizic.

La fața locului s-a deplasat patrula mixtă, din cadrul Poliției Băile Govora, formată dintr-un polițist (femeie) și un jandarm, identificându-l pe bărbatul recalcitrant care se retrăsese în curtea domiciliului său, iar la vederea patrulei acesta a devenit agresiv.

Atât polițistul cât și jandarmul au folosit în întregime spray-urile iritant-lacrimogene, ambii somându-l să înceteze.

În cele din urmă jandarmul a efectuat două focuri de avertizare în plan vertical, iar al treilea foc fiind efectuat spre bărbat, care a fost rănit în picior.

Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor de către patrulă, până la sosirea ambulanței.

La fața locului s-a deplasat și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
În cauză se fac cercetări- IPJ Vâlcea. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL