Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SARS-CoV-2, America: Mai multe state iau deja măsuri de relaxare

Friday, 01 May 2020, 17:36 Sursă: Realitatea.NET

Şi preşedintele Trump a anunţat că părăseşte, săptămâna viitoare, Casa Albă pentru vizite în Arizona şi Ohio. France Presse comentează că schimbarea de decor i-ar putea da ocazia preşedintelui republican să dea un nou avânt campaniei electorale şi o nouă imagine a modului său de gestionare a crizei sanitare şi economice, tot mai criticat cu şase luni înaintea alegerilor. Mai mult, conform RRA, Donald Trump și-a reluat și atacurile la adresa Chinei, acuzându-i pe asiatici de răspândirea virusului corona, din neglijență sau chiar intenționat.

Donald Trump: „S-a întâmplat unul din aceste două lucruri: chinezii nu au putut opri răspândirea virusului din incompetenţă sau l-au lăsat să se răspândească anume. Chinezii sunt o naţiune strălucită din punct de vedere ştiinţific. Să spunem că virusul ar fi scăpat din laborator. Ar fi putut, însă, opri răspândirea lui, dar nu au făcut-o.”

Președintele american susţine că a văzut dovezi care îi permit să creadă că virusul provine din Institutul de virusologie din oraşul Wuhan şi a invocat posibilitatea unor sancţiuni impuse Chinei pentru a acoperi din pagubele produse de pandemie.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-01 21:19:29
valahul

dar de ce nu pana in septembrie? sau de ce nu pana in 16 mai? care este logica ca este prea devreme? data este determinata de ceva anume sau este la inspiratie?

Alte articole din: ACTUAL