Ce spune mama copilului mort la Sanador despre decizia Colegiului Medicilor

Monday, 25 March 2019, 12:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

„E o mizerie decizia Colegiului Medicilor. Am spus în nenumărate rânduri că nu am încredere în această instiuție din care principalul vinovat, dr. Bălănescu, cred că face și parte sau soțul ei face parte. Fac parte din toate comisiile posibile și imposibile. Colegiul Medicilor demonstrează încă o dată că e inutilă în societatea românească, demonstrează că e diletant. Votul de blam e o sancțiune care privește imaginea, noi operăm aici cu imagini, nu operăm cu vieților oamenilor. Nu știu ce ar fi trebuit să facă mai mult echipa de medici care care mi-a omorât copilul ca să își piardă dreptul de liberă practică, mă întreb”, a spus Andreea Duță, la Digi24

Despre faptul că nu s-a făcut referire la concluzia Institutului de Medicină Legală, în urma căreia s-a stabilit că bebelușul a murit din cauza unui vas de sânge atins în timpul operației, ceea ce a provocat hemoragia internă, femeia a spus că „este protejată doamna Bălănescu”.

„Sunt protejați medicii de către Colegiul Medicilor, care nu ar trebuie să mai existe, nu-și găsește sensul, e o gaură neagră în care se mușamalizează toate cazurile, în care pacienții au de pierdut întotdeauna”, a completat mama bebelușului mort la Sanador.

Andreea Duță a mai spus că „decizia de a merge la acea comisie a avut loc acum două săptămâni, în ultimul moment, pentru că știam la ce să mă aștept”.

În ceea ce privește dosarul penal, ea a spus că „sper să nu fiu nevoită să îmi fac singură dreptate, deocamdată aștept legea să facă dreptate, dar probabil că va veni un moment în care n-am să mai aștept”.

Cazul copilului mort la Sanador. Colegiul Medicilor: Doctorii au greșit. Tragedia putea fi evitată


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE