Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Samsung pregătește Galaxy S5 dual SIM

Monday, 07 April 2014, 12:21 Sursă: REALITATEA.NET

De cele mai multe ori când auzim de un terminal de vârf precum Galaxy S5 sau Galaxy Note 3 într-o versiune dual SIM, ne gândim automat la o chinezărie, o clonă a terminalului original creată fără acordul producătorului sud-coreean. Noul Galaxy S5 dual SIM este însă excepţia de la regulă.

Momentan, anunţul unei versiuni Galaxy S5 dual SIM se referă exclusiv la piaţa din China şi a fost făcut fără prea multe surle şi trâmbiţe. Are numele de cod G9009D şi, în afara suportului pentru o funcţionarea pe două reţele simultan, nu vine cu diferenţe la nivelul configuraţiei hardware. Vorbim desigur de un smartphone cu un ecran Full HD de 5,1 inci, un procesor quad core Snapdragon 801 tactat la 2,5 GHz, 2GB RAM, 16 GB memorie internă, o cameră principală de 16 megapixeli şi o baterie de 2800 mAh. Unul dintre SIM-uri va opera pe reţele CDMA 200, iar al doilea va merge pe GSM.

Ca o urmare a faptului că există în continuare o cerere pentru telefoane dual SIM în ţări aflate în curs de dezvoltare, odată cu această lansare, Samsung demonstrează că va privi cu mai mult respect această piaţă. Nu va mai crea doar telefoane entry-level cu două cartele. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL