Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Românii au inventat ştrandul fără apă: Oamenii de muţumesc doar cu bronzatul

Tuesday, 21 July 2015, 22:27 Sursă: REALITATEA.NET

La ștrandul din Vaslui, oamenii stau la soare tolăniţi pe şezlonguri, iar când simt că s-au încins, merg la duşuri. Altă variantă de a se răcori nu au, pentru că, deşi este vorba de un ştrand, în bazine nu e nicio picătură de apă.

„E cam rău din punct de vedere al vremii. E foarte cald și mai vrei să te răcorești și ai nevoie de apă, bineînțeles. Am venit doar la bronz. Mai venim și noi cu apă”, spune o tânără, citată de Digi24.

„Nici măcar nu putem consuma nimic, muzică nimic, doar bronz! Stai un pic și pleci”, spune o alta.

„Legislația in Romania presupune obligativitatea de a avea salvamari la toate bazinele publice. S-a încercat angajarea de salvamari înaintea începerii sezonului. Din păcate, nu am primit concursul vasluienilor dornici de a profesa aceasta meserie”, explică Bogdan Iamandei, directorul Direcției de Administrare Piețe Vaslui.

Aşa că autorităţile au preferat să împrejmuiască bazinul pentru a fi sigure că accidentele nu se produc în piscină, nici măcar în lipsa apei. Cum în oraş nu există nici măcar piscine private, localnicii au găsit alternative pentru a se răcori. „Stau lângă o arteziană din asta”, spune un localnic.

Singura veste bună pentru cei care vor totuşi să meargă la ştrandul fără apă este că intrarea este gratuită.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL