Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Inundaţii în zeci de localităţi din Sudul ţării. Centura Capitalei, sub ape

Wednesday, 28 March 2018, 07:36 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE. Traficul este blocat miercuri dimineață pe Șoseaua de Centură, în zona Chitila - Chiajna, la kilometrul 58, din cauza inundaţiilor. Zăpada s-a topit, iar şoseaua s-a umplut cu apă.

"Circulaţia pe sensul Chitila - Chiajna al şoselei de centură a Capitalei este întreruptă la km 58+100 de metri. Situaţia a apărut ca urmare a acumulării de apă pe carosabil, rezultată din topirea zăpezii. Traficul se desfăşoară deviat, pe celălalt sens de deplasare", transmit reprezentanții Centrului Infotrafic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a anunţat că cele mai multe gospodării inundate sunt în Ţigăneşti, respectiv 45.

Pompierii acţionează şi la această oră pentru scoaterea apei din case şi curţi. Judeţul Teleorman se află sub cod portocaliu de inundaţii până diseară.

Alerta este valabilă şi pentru râurile din Argeş, Dâmboviţa şi Giurgiu. De asemenea, până mâine la ora 16.00, este cod galben de inundaţii în alte nouă judeţe din sudul ţării.

Este cod portocaliu de inundații acum pe râurile din patru județe: Argeş, Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu. În unele locuri sunt posbile chiar depășiri ale cotelor de apărare.

Traficul pe DN 6 şi DJ 503 este restricţionat din cursul nopţii de marţi spre miercuri din cauza apei de pe carosabil, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Şoferii sunt îndrumaţi pe rute ocolitoare.

''Începând cu ora 1,00, pe DN 6 (E70) s-a restricţionat traficul rutier pentru vehiculele cu masa de sub 3,5 tone. Ruta alternativă este pe DC 18 Drăgăneşti Vlaşca - Comoara - Târnava, reintrare pe DJ 503 Târnava - Videle, apoi pe ruta Videle - Ghimpaţi'', au precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Apa pe carosabil pe DN 6 depăşeşte în unele zone 10-15 centimetri.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL