Rolul vieții lui KEVIN SPACEY nu e într-un FILM. Nu te-ai aștepta la așa ceva!

Sunday, 16 November 2014, 11:21 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Call of Duty: Advanced Warfare este cel mai nou joc din arhicunoscuta serie și, contrar așteptărilor unora, aduce un suflu nou, iar asta se datorează în mare parte prezenței unui actor colosal.

Am putea la fel de bine să-i zicem Call of Duty: Kevin Spacey. Probabil ar fi mai aproape de realitate și ar evidenția mai bine rolul imens pe care actorul american l-a avut în promovarea jocului acesta și în campania de single-player. Call of Duty este cu siguranță una dintre cele mai iubite colecții de jocuri lansate vreodată, însă a avut parte de urcușuri și coborâșuri.

Call of Duty și Call of Duty 2 au fost primele care au atras atenția lumii asupra francizei, acestea impresionând prin realism, grafică, dar și prin sistemul de regenerare a sănătății. Call of Duty 3, la fel ca și Finest Hour, a fost lansat doar pe console, iar seria a pierdut un pic din popularitate printre utilizatorii de PC. Chiar și cu un CoD 3 care a înregistrat vânzări mai mari decât predecesorul său, era nevoie de o revenire pe Windows. Aceasta a fost prilejuită de Call of Duty 4: Modern Warfare. Jocul a fost, după părerea mea, cel mai bun joc al anului 2007. Grafică superbă, o mulțime de arme, o poveste single-player extrem de interesantă, un gameplay impresionant și un multiplayer obsedant, Modern Warfare le avea pe toate acestea, reușind să surclaseze Crysis, celălalt concurent important al vremii.

Povestea a continuat, au fost lansate alte două titluri în seria Modern Warfare și au fost începute două povești paralele prin World at War, care a continuat cu Black Ops, și Ghosts. Black Ops a reușit să devină unul dintre cele mai bine vândute jocuri din istorie și cel mai bine vândut din America. Ghosts, pe de altă parte, nu s-a bucurat de un succes enorm, fapt care i-a determinat pe unii să fie pesimiști în legătură cu viitorul jocurilor acestea. Advanced Warfare aduce, după cum am mai spus, un suflu nou, o poveste nouă și pe Kevin Spacey. Dacă v-ați uitat la House of Cards, cu atât mai mult o să vă placă personajul. Dacă nu v-ați uitat încă la serial, jocul acesta are șanse mari să vă convingă să-l urmăriți.

Citește totul despre rolul vieții lui Kevin Spacey

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE