Ritual ocult sau cascadorie mediatică? Ce reprezintă globul strălucitor atins de Donald Trump

Monday, 22 May 2017, 10:42, Sursă: REALITATEA.NET

Aflat în primul său turneu mondial, ce include vizite în Orientul Apropiat, Roma și Bruxelles, președintele american, Donald Trump, a avut o întrevedere cu regele Salman al Arabiei Saudite și cu președintele egiptean, Abdel Fatah al-Sissi la Riyadh. Cei trei lideri au participat înpreună la inaugurarea Centrului Global de Combatere a Ideologiilor Extremiste din capitala saudită.

Momentul inaugurării a fost marcat de atingerea simbolică a unui glob strălucitor, în semn de solidaritate în lupta comună împotriva extremismului.

Fotografiile care au imortalizat momentul au făcut înconjurul Internetului, iar internauții nu au pierdut momentul și au umplut rețelele de socializare cu speculații ce frizează teoriile conspirației, sau comentarii amuzante ce fac referire la globul bizar, glumind că arată ca o întrunire a personajelor din filme precum „Stăpânul Inelelor” sau „Războiul Stelelor”.

Cei mai tranșanți au fost reprezentanții cultei sananiste din SUA. Pe contul oficial de Twitter al Bisericii lui Satan, se clarifică:

„Acesta nu este un ritual satanic.”

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN