Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rise Project a scos primele informaţii din ”valiză". Legăturile pe care Dragnea le dorea pierdute

Monday, 05 November 2018, 15:47 Sursă: REALITATEA.NET

Una dintre dezvăluirile valizei este aceea a legăturii dintre familia Dragnea și Tel Drum, legătură pe care șeful PSD a negat-o mereu. Concret, jurnaliștii de la Rise Project spun că fiul lui Liviu Dragnea i-a trimis un email directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, pe adresa personală în care i-a cerut bani. 

Potrivit sursei citate mesajul suna ma așa: 

“Salut,

Am și eu o datorie la un tip și nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poți ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru mașini. Te rog frumos.”

Și Tel Drum a plătit, scriu jurnaliștii de la RISE, chiar o sumă impresionantă, care pare a dovedi legături puternice între firmă și familia Dragnea.

Rise Project: Cât a plătit Tel Drum pentru ca Dragnea Junior să își tuneze mașina?

La fel cum l-a plătit şi pe soţul preşedintei CSM. Este vorba despre o sumă importantă achitată către Gil Vasile, o informație care va provoca, cel mai probabil, un cutremur în justiție.

TeleormanLeaks. Soțul șefei CSM a încasat 15.200 de lei de la Tel Drum

În servieta Tel Drum se află și detalii despre vacanțele luxoase petrecute de gruparea din jurul Tel Drum. O poză cu Liviu Dragnea, nu tocmai zâmbitor, în Brazilia, se află în memoria tabletei personale a directorului general Tel Drum. Este doar una dintre vacanțele luxoase în care ar fi mers grupul din jurul companiei Tel Drum. Sumele cheltuite sunt impresionante, arată investigația Rise Project.

Dragnea în Brazilia, povestea unei poze. Vacanțe fabuloase, haine din blană de hamster 

Vedeta primul episod este directorul economic al firmei, Nicoleta Pene.

NICOLETA CARE A FISURAT OMERTA

"O brunetă face legendă în baronat. Nu-i prima, dar e specială, așa cum își arată în fiecare selfie din cele câteva mii adunate în ultimul deceniu. Nicoleta Pene are 38 de ani și o geometrie tunată în care a investit constant. O plimbă zilnic cu un Mercedes CLS de vreo 80 de mii de euro pe străzile perpendiculare ale unui oraș blocat dintotdeauna în 1990, unde ea e una dintre stele.(...) Ascensiunea doamnei Nicoleta Pene e de domeniul fantasticului. A venit în Tel Drum ca un nimeni, direct șefă la CFP. În câteva luni, doamna Ignat a plecat și ea (Nicoleta Pene) e acum director comercial care, la masă cu Pitiș, taie și spânzură” este descierea făcută de cei de la Rise Project femeii care dirija cu mână de fier afacerea.  

Un pachet de informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsit în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui.

Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ, printr-o suită de întâmplări banale și atât, pe care le vom relata atunci când oamenii nu vor mai avea nevoie de protecție.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL