Rectorul SNSPA: "Poate o să avem un ministru al Educației care să nu fie remaniat după 6 luni"

Monday, 09 September 2019, 13:50 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fost ministru al Educației în guvernul Ponta, în perioada decembrie 2012 – decembrie 2014, Remus Pricopie își exprimă speranța că “poate în viitorul apropiat o să avem și un ministru al educației care să aibă un mandat mai lung și nu să fie remaniat după 6-7 luni, așa cum, din păcate, s-a întâmplat în ultimii 4-5 ani”.

Abordarea educației într-o manieră politicianistă, radicală sau populistă nu face nimic altceva decât să șubrezească și mai mult sistemul de învățământ”, susține rectorul SNSPA, Remus Pricopie, într-un mesaj cu ocazia începerii anului școlar 2019-2020.

Fost ministru al Educației în guvernul Ponta, în perioada decembrie 2012 – decembrie 2014, Pricopie își exprimă speranța că "poate în viitorul apropiat o să avem și un ministru al educației care să aibă un mandat mai lung și nu să fie remaniat după 6-7 luni, așa cum, din păcate, s-a întâmplat în ultimii 4-5 ani".

Amintim că anul școlar 2019-2020 a început astăzi, 9 septembrie 2019, fără ca Ministerul Educației să aibă un ministru plin. Ecaterina Andronescu a fost demisă de Viorica Dăncilă, după ce a declarat în contextul tragediei de la Caracal că ea a fost învățată să nu se urce în mașini cu necunoscuți, iar portofoliul este condus interimar de Daniel Breaz, ministru al Culturii.

 

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EDUCAŢIE