Realitatea, televiziunea care a vectorizat alegerile din 2004, 2009 și 2014

Tuesday, 19 November 2019, 16:03 Sursă: Realitatea Plus

"Realitatea este singura televiziune care a vectorizat alegerile din 2004, 2009 și 2014! Este acea televiziune de știri, și cea mai prestigioasă. În 2004, fără independența editorialistică de la Realitatea, Traian Băsecu nu câștiga alegerile. În 2009, am avut dezbatere între Mircea Geoană și Traian Băsescu, cu Robert Turcescu moderator, care a influențat rezultatul alegerilor. Realitatea a căpătat credibilitatea și acceptul celorlalte televiziuni de a retransmite emisiunea. 

În 2014, a fost posibilă provocarea lui Iohannis de a avea o dezbatere cu Ponta, în urma apelurilor disperate ale acestuia de a avea dezbatere cu candidatul PSD. Și așa a putut Iohannis, tot la Realitatea TV, să câștige alegeriele. 

Să ferească Dumenzeu ca refuzul Reliatea să vectorizeze alegerile în altă parte decât în câștigul lui Klaus Iohannis. 

Avem reporter acolo și o să relateze și vom avea emisiunea “Legile Puterii” mai lungă, în care vom dezbate ce s-a discuta. Iohannis nu are de ce să se teamă. Sigur că este o jignire, având în vedere că marea majoritatea a celor care realizează emisinui la noi în post l-au susținut pe Iohannis, chiar și Denise Rifai, care ar fi trebuit să fie moderator. 

Am avut acceptul celei mai mari Universități din România să organizăm o dezbatere cu cei doi prezidențiabili, cu Denise Rifai ca moderator.

O dă vedem dacă felul amatorist în care activează echipa lui va aduce ceva. Îi urez succes și lui Viorica Dăncila, care chiar dacă a avut contacte cu noi, Realitatea nu este preferată nici de PSD-Dăncilă și nici de către Iohannis-PNL, ci este apreciată de telespectatori.

Ce mă sperie pe mine este felul în care Iohannis înțelege să trateze mass-media din România, și nu vreau să fiu profet, dar asta o să-i aducă probleme mari pe termen lung, prin felul în care presa se va raporta la el, în cazul în care câștigă al doilea mandat”, a spus Cozmin Gușă.

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-20 07:21:28
Paine si circ in Romanica

Gusa, ai vectorizat acum pana le-a luat dracu pe toate.

Alte articole din: ACTUAL