Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacția fantastică a soției lui Ovidiu Hoban, românul care a marcat golul de aseară

Friday, 09 October 2015, 11:13 Sursă: REALITATEA.NET

Partida de fotbal dintre România și Finlanda a fost urmărită cu intensitate în Beer Sheva, orașul din sudul Israelului care respiră fotbal și unde Ovidiu Hoban este foarte iubit. Fotbalistul român în vârstă de 32 de ani are evoluţii excelente la Hapoel Beer Sheva în prima liga israeliană, lucru ce a atras după sine convocarea sa frecventă la naționala României, încununată acum de reușita sa salvatoare din meciul cu Finlanda.

 

Alina, soția lui Ovidiu Hoban a urmărit partida dintre România și Finlanda în casa lor din Beer Sheva. "Am văzut meciul singură, copilașii dormeau întrucât astăzi au școală și grădiniță. Primul lucru pe care azi dimineață le-am spus a fost despre tatăl lor care a înscris poate cel mai important gol din cariera sa. Am fost atât de emoționată și fericită încât pe moment rămăsesem fără cuvinte. Tot ce m-am rugat la Dumnezeu a fost ca Ovidiu să nu se accidenteze și să joace bine ca să nu dezamăgească. Faptul că a fost titular și că a dat și gol...nu am cuvinte să îmi exprim fericirea. Îi mulțumesc pentru această bucurie lui și lui Dumnezeu pentru că ne iubește atât de mult. Ovidiu merită tot ce i se întâmplă, merită să trăiască așa o bucurie pentru că a muncit enorm ca să ajungă aici", a povestit Alina Hoban pentru publicația onlinewww.iClara.ro.

 

Femeia nu a putut dormi toată noaptea în urma amalgamului de emoții trăit și îl așteaptă pe Ovidiu acasă după meciul României cu Insulele Feroe.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL