Rețea de traficanți de droguri de mare risc, destructurată de polițiști! 30 de persoane, cercetate

Thursday, 12 January 2017, 16:45 Sursă: REALITATEA.NET

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Craiova și procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Adaugă părerea ta

În urma acțiunii, au fost puse în executare 34 de mandate de percheziție domiciliară și 30 de persoane au fost conduse la audieri.

“La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat 34 de percheziții, în județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și constituirea unui grup infracțional organizat”, se arată într-un comunicat al IGPR.

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Olt, Gorj, Mehedinți, Pitești și Vâlcea, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, precum și jandarmi.

Acțiunea s-a finalizat cu aducerea la audieri a 30 de persoane, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc.

Gruparea infracţională ar fi efectuat trafic de droguri de risc şi de mare risc, cannabis şi comprimate MDMA.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române și al SRI.