Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

RCS & RDS // Mare atenție! Țeapă uriașă pe net! Reacție oficială

Friday, 01 February 2019, 10:32 Sursă: REALITATEA.NET

RCS & RDS // Astfel, Digi | RCS & RDS a informat opinia publică în legătură cu faptul că nu derulează în prezent nicio campanie de promovare online cu premii constând în telefoane.

Citește și: RCS & RDS // Mii de români au fost înșelați

"În ultimele zile, ne-au fost semnalate mai multe cazuri de campanii online înșelătoare, care se folosesc de însemnele companiei noastre. Ne delimităm de aceste tentative de fraudă care nu au nicio legătură cu activitatea sau serviciile noastre”, se arată în poziția transmisă de RCS & RDS, operator de comunicații mobile și fixe.

Totodată, compania recomandă persoanelor să evite accesarea unor site-uri necunoscute sau cu denumiri suspecte care promit astfel de recompense deoarece riscă să își viruseze laptopurile sau telefoanele mobile.

Citește și: RCS & RDS // Care sunt noile tarife la Digi

„Pentru verificarea autenticității campaniilor care implică brandurile noastre, vă rugăm să accesați digiromania.ro sau să contactați echipa de relații cu clienții Digi | RCS & RDS”, recomandă compania.

În ultimele zile, pe internet, au apărut mai multe campanii derulate fraudulos în numele Digi, care promiteau oamenilor premii constând în iPhone X, Samsung Galaxy S9 sau iPad Air 2.

Citește și: RCS & RDS, anunț mare pentru utilizatorii iPhone și Samsung! Se schimbă totul!

 

Cum a fost totul posibil? Simplu, folosind sigla DIGI, care a fost utilizată tocmai pentru a-i induce în eroare pe oameni, folosindu-se de credibilitatea DIGI.

Site-urile au făcut un fel de spam pentru a crește traficul, iar, la final, oamenii nu au câștigat nimic. Ba, mai mult, le-au fost furate datele personale printr-o procedură de tip scam.

 

CUM SUNT ÎMPĂRȚIȚI ABONAȚI TV ÎN ROMÂNIA (2018)

RCS&RDS - 3.700.000

TELEKOM - 1.470.000

UPC ROMÂNIA - 931.000

ORANGE TV - 418.000

FOCUS SAT - 353.000

TOTAL: 6.872.000

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL