Răzvan, cea mai recentă victimă a Colectiv. Drama teribilă trăită: logodnica i-a pierit în incendiu

Saturday, 29 July 2017, 21:08 Sursă: REALITATEA.NET

Răzvan este victima cu numărul 65 în infernul Colectiv. Vestea morţii sale a apărut pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010 şi, informaţie momentan neconfirmată, se pare că tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor, la 1 an şi 9 luni de la tragedie. 

Adaugă părerea ta

Răzvan şi-a pierdut logodnica în incendiul din Colectiv, pe Valentina Florea, căreia i se spunea Tina. La scurt timp după tragedie, tânărul rememora acea noapte. 

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", a declarat Răzvan pentru un post TV, în noiembrie 2015.

Cei doi au urmărit concertul băieților de la Goodbye to Gravity, care le erau și prieteni, iar apoi Tina a plecat de lângă Răzvan.

"Eu eram în fața scenei și ea s-a dus la toaletă. Când mi-am dat seama că e vorba de ceva grav, am fugit spre mijlocul sălii să văd unde e Tina. Dar ea nu mai era acolo. Mie nu mi s-a părut că eram mulți spectatori. Cred că dacă era amenajat mai bine, nu se întâmpla asta. Mi se pare stupid ce s-a întâmplat", a mai spus atunci tânărul.

Tina, iubita lui, nu a supravieţuit tragediei. Răzvan i-a găsit cadavrul la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului, în baia clubului. Ea avea 28 de ani.