Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răzvan Ciobanu s-a întâlnit cu un călugăr tibetan înainte de Paște "A fost în transă mai multe zile"

Wednesday, 01 May 2019, 01:38 Sursă: REALITATEA.NET

Designerul Răzvan Ciobanu a murit, în a doua zi de Paște, într-un accident rutier cumplit, petrecut între Săcele şi Năvodari, în județul Constanța.

A fost găsit decedat lângă maşină. Autoturismul în care se afla Răzvan Ciobanu a ieşit de pe carosabil şi a mai parcurs încă aproape un kilometru pe câmp, înainte să se oprească în copaci.

Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Blochina că ar fi stat în transă mai multe zile după meditația cu călugărul budist, iar apoi s-a simțit foarte bine.

"Câteva zile nu mi-a răspuns la mesaje și apoi când mi-a zis așa: Mi-a trimis un prieten un călugăr din Tibet, care când a intrat la mine în casă, pe mine m-a bufnit plânsul. M-a luat de mână și m-a întins pe canapea. Mi-a făcut o incantație și am adormit. A fost într-o transă de marți până sâmbătă, nu și-a adus aminte ce a făcut.

Mi-a zis „când m-am trezit am crezut că sunt plin de bani, m-am dus la supermarket, mi-am umplut coșul și aveam fix 2 lei la mine", a povestit Blochina la ProTV.

Când a plecat călugărul a zis că nu mai are nevoie de el și că o sa fie bine. A fost foarte afectat de această poveste”, a spus Vica Blochina.

Ipoteza CRIMEI în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. "Sunt indicii care duc la un omor"

Polițiștii au stabilit că moartea creatorului de modă a fost violentă. Răzvan Ciobanu a fost proiectat prin geamul din dreapta, iar trupul său a fost găsit la câțiva metri de mașina distrusă. De asemenea el era singur în momentul producerii accidentului și nu purta centura de siguranță.

În urma cercetărilor preliminare criminaliștii au exclus, deocamdată, varianta unei sinucideri.

Răzvan Ciobanu ar fi suferit o fractură cranio-cerebrală, avea ruptură de organe și hemoragie internă. Necropsia a fost încheiată de puțin timp.

Poziția în care a fost găsit cadavrul lui Răzvan Ciobanu, dar și alte aspecte suspecte ale accidentului de mașină, îi fac pe experți să ia în calcul și ipoteza unei crime.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL